ergotherapeut

Agnes van der Lei

Agnes

Bereikbaar op 06 – 11 36 55 85

Na mijn afstuderen aan de opleiding Ergotherapie in 1997 heb ik eerst in verschillende werkvelden ervaring opgedaan. Tot 2000 heb ik ook veel gereisd. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in het werken met kinderen en jongeren. Ik heb lang gewerkt op een kinderdagcentrum bij een grote organisatie in de gehandicaptenzorg, bij deze organisatie werk ik nog steeds met veel plezier. Sinds 2021 ben ik ook werkzaam bij Ergokids.
Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring en scholing opgedaan binnen de sensorische informatieverwerking en dit heeft altijd mijn interesse gehad. Daarnaast heb ik expertise opgebouwd op het gebied van ontwikkelingsachterstand, ADHD, Hoogbegaafdheid en ASS, naast de overige vraagstellingen zoals de schrijfvaardigheden en concentratievaardigheden.
Bij Ergokids werken betekent voor mij samen met het kind, ouders en de andere betrokkenen te kijken waar de hulpvraag ligt en vervolgens met zijn allen te werken aan verbetering. Samen kijken we, al coachend, wat werkt voor jullie. Ieder vanuit zijn eigen expertise en met zijn eigen uitdagingen. Beter worden in iets moet leuk zijn, soms moet je even doorzetten om te bereiken wat je wilt. Samen komen we er wel!