ergotherapeut

Bianca Duikersloot

Bianca

Bereikbaar op 06 – 23 33 84 33

In juni 2022 heb ik de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Vanaf september 2022 ben ik begonnen bij Ergokids, waar ik vijf dagen per week met veel plezier werk.

Ik wilde graag aan de slag met het werken met kinderen, daarom heb ik tijdens de opleiding Ergotherapie mij al meer verdiept in kinderbehandelingen door de minor ‘Kinderen Paramedisch’ te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook heb ik een aantal maanden schrijfondersteuning gegeven op basisschool het Klaverblad in Amsterdam en mijn afstudeerstage gedaan bij Reade in de kinder- en jeugdrevalidatie op Drostenburg, een school voor speciaal onderwijs in Amsterdam.

Tijdens mijn scriptieperiode heb ik bij kinderergotherapie praktijk Door in Haarlem gewerkt als assistent-ergotherapeut. Hier heb ik in groepsverband met de oudste kleuters gewerkt aan de schrijfvoorwaarden voor groep drie.

In september 2022 ben ik begonnen met de Post-HBO opleiding ‘Sensorische Informatieverwerking ‘, bij Sensory Lab. Ook heb ik in september 2022 de opleiding ‘Beter bij de Les’ bij PI Research gevolgd.

Daarnaast kijk ik er naar uit om mij verder te gaan ontwikkelen en om te gaan samenwerken met kinderen, ouders, leerkrachten en andere professionals!