ergotherapeut

Lianne van de Beek

Lianne

Bereikbaar op 06 – 15 02 58 92

Vanaf september 2016 ben ik werkzaam bij Ergokids. Nadat ik de opleiding in juni 2016 heb afgerond, heb ik eerst werkervaring opgedaan en vanaf december ben ik gestart met het zelfstandig behandelen van kinderen. Dat doe ik nog steeds met veelplezier!

In maart 2017 heb ik de Post- HBO ‘Sensorische Informatieverwerking bij een kind’, bij Anders Kijken naar Kinderen in Leiden, afgerond. Ook ben ik geschoold in de ‘Cognitive Orientation to daily Ocupational Performance’ (CO-OP) benaderingswijze. Deze benaderingswijze pas ik dagelijks toe tijden het werken met kinderen van verschillende leeftijden. Om mij verder te specialiseren in Autisme Spectrum Stoornis (ASS) heb ik de basiscursus ‘Geef me de 5’ gevolgd. De kennis, tips en tools die ik daar heb opgedaan zijn een verrijking voor mijn werk met de kinderen en hun ouders.

Met veel plezier werk ik bij Ergokids en ik blijf mij steeds verder ontwikkelen in het behandelen van kinderen en het coachen van en samenwerken met ouders en leerkrachten!